• teaser blank
 • teaser blank
 • teaser blank
 • teaser blank
 • Innfjorden Friskole

  – Historisk IT-løft med iPad 1:1 fra 1.–4. klasse
 • Privat skole og barnehage

  – vi skal utdanne fremtidens problemløsere
 • Aktive lag og organisasjoner

  – idrett, bygdelag, samfunnshus, hytteforening, bygdekvinnelag osv osv...
 • Spektakulær natur fra topp til tå

  – Innfjorden byr på alt fra dype fjord til spisse tinder

Om Innfjorden

Innfjorden i Rauma kommune er ei bygd i utvikling. Dei siste åra har det skjedd mye positivt, og optimismen rår. Innfjorden ligger lunt plassert i ei sydvendt vik kun 5 minutters kjøring fra Åndalsnes sentrum. Vi har mellom 400 og 500 innbyggere, og huser barnehage, barneskole, samt flere bedrifter. Vi har en kjempefin natur med uendelige med turmuligheter. På Innfjordsfjellet lengst inn i dalen finner du setergrendene Bøstølen og Røsta.

Innfjorden har et aktivt lagsliv – størst blant disse er Innfjorden Idrettslag. Idrettslaget har tilbud for både voksne og barn; blany annet allidrett, friidrett, fotball, ski, dame- og herretrimm og ballbinge. For noen få år tilbake ble det laget en helt ny lysløype midt i smørøyet av Innfjorden. Lysløypa er ca 3,5 km og er oppkjørt fra skolen når det er snø. Den lyser til kl. 22.00 hver kveld. Lysløyperenn for barn om onsdagene kl. 18.00 og for voksne kl. 20.00.

Trimløype i Vikdalen. Ny opparbeidet trimløype i Vikdalen som kan brukes både sommer og vinter. Om vinteren kjøres det skispor som henger sammen med lysløpa. Denne turløpa er ikke opplyst.

Friluftsliv

Bøstølen er Innfjordens mest populære utfartsområde. Om sommeren er bomveien åpen helt frem til Bøstølen. Herfra er det mange turmuligheter til fjellvann og fjelltopper. Det er 3 åpne hytter hvor det også går an å overnatte (For Fattig og Rik, Taskedalshytta, Sjøbolhytta). Sjøbolhytta er den som egner seg best for overnatting. Dette er gratis.

Det er 4 fjellvann hvor det er naust med båt som kan brukes gratis av alle. Om det er mye folk, så er det vanlig at en bruker båten i 1 time. Båter finnes på; Litlevatnet, Storvatnet, Taskedalen og Sjøbolet.

Om vinteren er vegen brøytet til Hersla hver helg. Derfra er det fint å gå på ski videre fremover fjellet til for eksempel Bøstølen eller Fattig og Rik.

Kllikk her for å se kart, bilder og rutebeskrivelser over turer sommer og vinter i Innfjorden (link til romsdal.com).

Badestrand

Innfjorden kan by på en av Raumas beste badestrender. Den ligger plassert ved siden av samfunnshuset innerst i bukta. Her er det et fint grøntområde med benker og volleyballbane og lannggrunn sandstrand.

Kapell/Bedehus

Ved skolen ligger Innfjorden Bedehuskapell. Huset brukes til gudstjenester, barnedåper, begravelser, og diverse møte- og foreningsvirksomhet.

Næringsliv

Innfjorden har et spennende næringsliv med alt fra små enkeltpersonsforetak til større bedrifter som Arvid Gjerde AS og Grande Fabrikker AS. Se mer om næringslivet under menypunktet Jobbe.

Boligbygging og tomter

Vi jobber hele tiden for boligbygging i Innfjorden slik at de som ønsker å etablere seg får muligheten til nettopp det. Les mer om bo-mulighetene under menypunktet Bo